Informatie van het pensioenfonds Online lezen
E-Nieuwsbrief
augustus 2020
Hoe kijk jij naar risico’s?
Meer of minder pensioen inkomen. Eerder of later met pensioen. Wij vroegen verloskundigen hoe zij aankijken tegen onzekerheden rond hun pensioen bij SPV. Ook zochten we uit welke rol duurzaamheid speelt voor hun pensioen.
Lees meer
Pensioenoverzicht al gezien?
In augustus kreeg je van ons een melding dat het UPO klaar staat in Mijn pensioen, onder Mijn archief. Je logt daar in met jouw DigiD. Of je kreeg het overzicht per post. Neem even de tijd voor je pensioenoverzicht. Check je persoonlijke gegevens en stel vragen als je iets niet begrijpt. We helpen je graag!
Stel je vraag
Check voor je iets tekent!
Pensioen is het geld dat je nu opzij legt en later pas krijgt. Niet iets om nu naar om te kijken zou je zeggen. Maar onderweg zijn er veel momenten die invloed hebben op je pensioen. Als je gaat trouwen of een huis koopt, dan heeft dat direct invloed op later. Dus! Check voor je iets tekent. Wat het voor je pensioen betekent.
Lees meer
Let op e-mail inkomensopgave!
Eind september krijg je van SPV een e-mail waarin we je vragen online de jaarlijkse inkomensopgave te doen. Daarop baseren we je pensioenopbouw en –premie. Je ontvangt hierover van ons geen brief! In de e-mail en op onze website helpen we je in stappen de opgave te doen. Houd je mailbox dus goed in de gaten!
Lees meer
Contact