Informatie van het pensioenfonds Online lezen
e-Nieuwsbrief
oktober 2020
Hoe zit je er later bij?
Kijk of je goed op weg bent naar je pensioen. Zet in twee minuten de eerste stap. Doe de pensioentest van de pensioen3daagse. Je krijgt dan handige tips die zijn afgestemd op jouw situatie. Verandert er iets in je leven? Check dan wat dat betekent voor jouw pensioen.
Lees meer
6 november: ALV DPV online
Met ons beroepspensioenfonds regelen wij als verloskundigen de zorg voor onze oude dag samen. We bepalen zelf de inhoud van onze pensioenregeling. Ben je lid van onze deelnemersvereniging DPV? Praat dan vrijdag 6 november 2020 van 13.00 – 16.00 uur online mee op de ALV over ons pensioen. Meld je voor 1 november 2020 aan. Stuur een e-mail aan DPV@pensioenmail.nl met daarin je naam en e-mailadres.
Bij SPV zit je goed!
Dat is wat Gerard van de Kuilen vindt van ons pensioen bij SPV. Als lid van de Visitatiecommissie kent hij ons pensioenfonds goed. Wie is Gerard en waarom vindt hij dat je bij SPV goed zit?
Naar interview
.pdf 530.9 KB
Inkomensopgave: voor 1 december
Werk je als zelfstandige? Geef dan vóór 1 december 2020 je beroepsinkomen door. We stuurden op 18 september een e-mail over deze jaarlijkse opgave. In de e-mail en op onze website helpen we je in stappen de opgave te doen. Lukt het niet? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!
Inkomensopgave doen
Contact