pensioen doen we samen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen
E-SPV
juli 2022
Het gaat financieel beter met SPV
De verbetering die al enige tijd gaande is, (de grafiek vindt u op de website) komt vooral door de oplopende rente.
Lees meer
Nieuw pensioenstelsel? SPV heeft uw hulp nodig
De afgelopen tijd hebben wij u zo goed mogelijk geïnformeerd over hoever we zijn met de invulling van onze nieuwe pensioenregeling. SPV en DPV streven ernaar om de pensioenregeling op 1 januari 2024 aangepast te hebben.
Lees meer
Wist u dat?

Zelfstandige verloskundigen: aanpassen van inkomensopgave kan niet meer
Elk jaar vragen wij u om uw beroepsinkomen door te geven. Op basis daarvan stellen wij uw pensioenopbouw en premie vast. Werkt u als zelfstandig verloskundige? Dan gaan we uit van uw fiscale beroepsinkomen van 3 jaar terug.
Lees meer
SPV is benieuwd naar uw eerlijke mening!
Wat kan er volgens u allemaal beter en wat ontbreekt er in onze communicatie? Schuif aan bij ons panel en geef uw mening.
Lees meer
Bent u financieel fit? Check uw jaarlijks pensioenoverzicht!
Elk jaar ontvangt u een overzicht van uw opgebouwde pensioen bij SPV. Het jaarlijkse overzicht vindt u op Mijn pensioen. Neem eens een moment om stil te staan bij uw pensioen. 
Lees meer
Instagram geeft DPV een gezicht!
Neem een kijkje en volg ons
Contact